кадър: БНТВаксината е от една доза за разлика от другите.Тя ще се

...
кадър: БНТВаксината е от една доза за разлика от другите.Тя ще се
Коментари Харесай

Джо Байдън официално обяви, че правителството купува още 100 милиона дози ваксина

кадър: Българска национална телевизия

Ваксината е от една доза за разлика от другите.

Тя ще се съхранява при по-нормални ниски температури спрямо тези на Pfizer и Moderna.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън официално разгласи, че държавното управление купува още 100 милиона дози ваксина срещу COVID-19 от Johnson & Johnson. Очаква се те да дойдат едвам, откакто Съединени американски щати натрупат задоволително ресурси от ваксини за всички поданици през май, само че Байдън сподели, че желае още количества за сигурност, съобщи NY Post. " Правя това, тъй като се нуждаем от оптималната еластичност ", сподели Байдън на събитие в Белия дом, с цел да разгласи покупката. " Винаги има късмет да се сблъскаме с непредвидени провокации. Трябва да сме готови. "

Наскоро стана ясно, че Merck ще помогне на J&J с производството на имунизацията. По-рано президентът съобщи, че Съединени американски щати са на път да обезпечат задоволително ваксини за всички пълнолетни до края на май. САЩ договориха 300 милиона дози от всяка от имунизациите на Pfizer и Moderna, а също по този начин и 100 милиона дози от J&J. С спомагателните 100 милиона дози от J&J администрацията желае да се застрахова при положение на проблеми с производството при Pfizer и Moderna.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР